Náš príbeh sa začal v roku 2014, kedy sme už s 15 rokmi skúseností v potravinárskej oblasti začali distribuovať na Slovensko dovtedy takmer neznámy kulinársky a zdravý produkt vychýrenej kvality – slovinský tekvicový olej. V súčasnosti pestujeme rastliny na výrobu tekvicového oleja v okrese Veľký Krtíš, kde sa im výnimočne darí. Následne sú semienka spracovávané tradičným slovinským spôsobom, tiež nazývaným štajerský, priamo v Slovinsku. Naším cieľom je v blízkej budúcnosti rozbehnúť vlastnú výrobu vysoko kvalitného tekvicového oleja priamo Pôtri, a tak vytvoriť dokonalý slovenský výrobok na poctivých slovinských technologických základoch.
Počas pandémie sme rozšírili našu produkciu o výrobu kvalitných mäsových výrobkov. Hlavnou myšlienkou výroby mäsových produktov je snaha držať sa starých receptúr, ktoré pri spracovávaní mäsa vynechávajú konzervanty, sójové prípravky, múku a chemické prídavné látky v maximálnej miere. Vďaka tomu si v našej vlastnej predajni v Pôtri môžete kúpiť prvotriedne slovenské mäsové produkty vyrobené výhradne zo slovenského mäsa.